Spring naar inhoud
  • weizigt

    Dordt aan Zet

Dordt aan Zet

Welkom op de site van Dordt aan Zet. Hier vind je informatie over participatie en over de mogelijkheden van web.
Contact? Mail naar de redactie.
Home Nieuws en publicaties Nieuwsarchief Dag van het gedrag in Den Haag

Dag van het gedrag in Den Haag

link naar video


Wat kunnen overheden doen met de groeiende inzichten in hoe je kunt sturen op (ander) gedrag? Leer er meer over op de dag van het gedrag, donderdag 18 oktober, in Den Haag.


"Tijdens de Dag van het gedrag op 18 oktober 2018 krijg je handvatten voor de toepassing van gedragskennis. We bieden aansprekende resultaten, lessen uit het gebruik van gedragskennis, handige tools, vernieuwende aanpakken als serious gaming, ervaringen uit het bedrijfsleven en de denkkracht van de aanwezigen", zo laten de organisatoren weten.


Netwerk

De organisatie van de tweede Dag van het gedrag is in handen van het Behavioural Insights Netwerk Nederland (BIN NL). Het BIN NL is een samenwerkingsverband van alle ministeries, voor de toepassing van gedragsinzichten in beleid, uitvoering, toezicht en communicatie. Het is bedoeld voor het uitwisselen van kennis en ervaring.


Programma

Op het programma staan onder zo'n dertig deelsessies en deze sprekers:

Robert Dur, hoogleraar gedragseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Owain Service, de managing director van het Behavioural Insights Team in het Verenigd Koninkrijk.


Veel meer informatie, ook over het programma, is te vinden op www.binnldagvanhetgedrag.nl.


Op communicatierijk.nl vind je bijvoorbeeld deze tools.


7 tools van het rijk