Spring naar inhoud
  • weizigt

    Dordt aan Zet

Dordt aan Zet

Welkom op de site van Dordt aan Zet. Hier vind je informatie over participatie en over de mogelijkheden van web.
Contact? Mail naar wijken@dordrecht.nl.
Home Nieuws en publicaties Nieuwsarchief Workshopreeks groene initiatieven Zuid-Holland

Workshopreeks groene initiatieven Zuid-Holland

groen in de stad


Ben jij bezig met stadsnatuur, een bijenlint, een buurttuin of een ander groen initiatief in Zuid-Holland en denk je na over crowdfunding? Dan is dit je kans. Je krijgt extra begeleiding bij het opzetten van een campagne en maakt kans op een bijdrage tot € 5.000,- van de Provincie Zuid-Holland.


De provincie Zuid-Holland draagt tot maximaal 5000 euro bij aan de crowdfundingcampagne voor je groene initiatief, als je de andere helft via crowdfunding ophaalt. Op basis van je campagnepagina en twee vragen wordt beoordeeld of je een bijdrage krijgt.

Wil je meer weten?

Kom naar de workshops crowdfunding in het provinciehuis in Den Haag. Op vrijdag 26 januari van 13.00-16.00 uur krijg je een introductie in crowdfunding van de ‘verdubbelaar’ van de Provincie Zuid-Holland.


Op 16 februari van 13.00-16.00 uur zal er een workshop worden gegeven over het maken van een goede pitch, het campagneplan en stakeholders.

Enthousiast geworden?

Meld je dan aan via voornatuur@voorjebuurt.nl.
Wil je niet wachten tot januari en nú aan de slag met crowdfunding? Neem dan ook contact op via dat mailadres of vul direct de campagnepagina in: zie de info en de link op de site van Voor je Buurt.


voorjebuurt