Spring naar inhoud
  • weizigt

    Dordt aan Zet

Dordt aan Zet

Welkom op de site van Dordt aan Zet. Hier vind je informatie over participatie en over de mogelijkheden van web.
Contact? Mail naar de redactie.
Home Nieuws en publicaties Nieuwsarchief Plek maken in het Sterrenburgpark

Plek maken in het Sterrenburgpark


Werkgroep Sterrenburgpark in het park


Sterrenburgers zijn aan zet. Wie wil helpen die mooie nieuwe plek in het Sterrenburgpark te ontwerpen en in te richten? Een plek waar je kunt spelen en bewegen. Woensdag 21 februari is de volgende stap tijdens een bijeenkomst 'plek maken'.  


Afgelopen periode is al heel veel inbreng opgehaald van Sterrenburgers en van professionals van vele organisaties, instellingen en bedrijven in de wijk. Een actieve bewonerswerkgroep ging daar mee aan de slag: Werkgroep Sterrenburgpark.


Uitnodiging

Op woensdag 21 februari 2018 is iedere Sterrenburger, jong en oud, van harte welkom bij de ‘plek maken’-bijeenkomst. Namens de Werkgroep Sterrenburgpark nodigt voorzitter Rob Roelof iedereen uit.
De bijeenkomst wordt gehouden in het Cultureel Centrum, Dalmeyerplein 10, aanvang 13.30 uur, om 17.30 uur ronden we af.
Zie de uitnodiging onderaan de pagina.
 

sterrenburg
 

Werkgroep Sterrenburgpark

De Werkgroep Sterrenburgpark (met bewoners van de wijk) en ondersteund door diverse professionals, werkt samen met de gemeente aan een eerste ontwerp van die speel- en beweegplek in het park. Alle inbreng van tientallen mensen is daarbij gebruikt; ook die van de kinderen uit de wijk. 
"Die middag gaan we ook in kleine groepjes het park bezoeken en nadenken over wat er allemaal mogelijk is", zegt Rob Roelofs, voorzitter. "Terug in het Cultureel Centrum werken we samen met de ontwerper - Aasta de Vries - aan het plan. Waar kies je voor? Hoe richten we samen die plek in? Wat is er nog meer mogelijk in het park, zodat iedereen zich daar thuis voelt?"

  

sterrenburgpark

Meer weten?

Meer informatie over de aanleg van een nieuwe natuurlijke, waterrijke plek in het Sterrenburgpark voor spelen en bewegen, is te lezen op www.wijkendordrecht.nl/sterrenburgpark.


Sterrenburgers kunnen nieuws over deze plek en over het park, ook vinden op BUURbook en in het Wijknieuws voor Sterrenburg.


uitnodiging