Spring naar inhoud
  • weizigt

    Dordt aan Zet

Dordt aan Zet

Welkom op de site van Dordt aan Zet. Hier vind je informatie over participatie en over de mogelijkheden van web.
Contact? Mail naar de redactie.
Home Nieuws en publicaties Nieuwsarchief Samenwerken in de stad: denk mee over de spelregels

Samenwerken in de stad: denk mee over de spelregels

Op 21 februari 2019 van 17:30 – 20:30 uur organiseert de gemeente Dordrecht in de Crabbehoeve (Van Karnebeekstraat 2 in Dordrecht) een interactieve werksessie over 'Onze stad'. De gemeente wil in de toekomst graag beter inspelen op initiatieven uit de stad. Denkt u met ons mee hoe we dat kunnen doen?

We vinden het belangrijk dat bewoners en ondernemers de ruimte krijgen om hun eigen ideeën/plannen voor hun straat, buurt, of de stad als geheel uit te voeren. Om duidelijkheid te bieden over ieders rol en verantwoordelijkheden willen we ‘spelregels’ opstellen over hoe we in de stad met elkaar samenwerken. Op basis van eerdere ervaringen is alvast een eerste (voorlopige) versie van deze afspraken opgesteld.


Werksessie

Wij gaan op 21 februari graag met u in gesprek om samen toe te werken naar een eindversie van deze ‘spelregels’. We ontvangen u tussen 17:30 – 18:00 uur met soep en broodjes. Het programma start om 18:00 uur en duurt tot ongeveer 20:30 uur.
Aan de hand van een casus bespreken we de volgende onderwerpen:
• Hoe gaat de samenwerking/interactie nu tussen initiatiefnemer en/of ondernemer met de gemeente?
• Welke mogelijkheden zijn er om deze interactie te verbeteren?


Aanmelden

Wilt u ons helpen of heeft u vragen? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: onzestad@dordrecht.nl. Heeft u dieetwensen? Vermeld u deze dan ook in uw e-mail, dan houden wij daar rekening mee. Graag tot ziens op 21 februari!