Spring naar inhoud
  • weizigt

    Dordt aan Zet

Dordt aan Zet

Welkom op de site van Dordt aan Zet. Hier vind je informatie over participatie en over de mogelijkheden van web.
Contact? Mail naar de redactie.
Home Communicatie over je wijk of jouw project

www.wijkendordrecht.nl en wijkwebsites

nieuws uit je eigen wijk


Dordrecht was ook een van de eerste steden met wijkwebsites; die zijn gestart in Oud Krispijn. Na de verhuizing van het wijknieuws naar de site van Dordt Centraal, is besloten de wijkwebsites in te perken en te verhuizen naar het wijkenportaal www.wijkendordrecht.nl. Per wijk is er dan nog een (beknopt) onderdeel.


Het wijkenportaal blijft. Dat wordt veel meer de plek waar je terecht kunt voor het overzicht wat er allemaal is, voor de nieuwsbrief voor alle vrijwilligers bij wijkkranten / wijknieuws en voor zaken als Wijklijn, Wijkwensen en dergelijke.


WijkenDordrecht

De naam WijkenDordrecht blijft ook bestaan voor bijvoorbeeld op social media (Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest).
Het mailadres van de redactie is voortaan tienplus@meedrechtsteden.nl.
Op Twitter verschijnen alle berichten die op de wijknieuws-pagina's van de site van Dordt Centraal verschijnen.


BUURbook als alternatief

In een aantal Dordtse wijken is ook BUURbook gestart, Ook dat is een goede vervanger van de oude wijkwebsites. Zie de informatie op de pagina over BUURbook.
  
Momenteel (zomer 2016) is BUURbook beschikbaar voor Sterrenburg, Oud Krispijn, Nieuw Krispijn,. Wielwijk, Crabbehof, Reeland, Staart en Stadspolders.Naar www.wijkendordrecht.nl