Spring naar inhoud
  • weizigt

    Dordt aan Zet

Dordt aan Zet

Welkom op de site van Dordt aan Zet. Hier vind je informatie over participatie en over de mogelijkheden van web.
Contact? Mail naar de redactie.
Home Communicatie over je wijk of jouw project

Social media van WijkenDordrecht

BUURbook in Reeland

WijkenDordrecht is te vinden op Twitter en Facebook, en al een beetje op YouTube, Instagram en Pinterest. Dagelijks op Twitter een tweet met een link naar een verschenen bericht in het wijknieuws op de site van Dordt Centraal.


Enkele keren per week een foto en nieuwtje op Facebook, en af en toe een beelden op You Tube, Instagram en Pinterest. Ook op die manier krijgen Dordtenaren nieuws over hun wijk.


doe meeTwitter

Op www.twitter.com/wijkendordrecht zie je wat vrijwilligers en professionals plaatsen bij het wijknieuws. Ook de berichten van Dordt aan Zet komen automatisch aan bod.
Op Twitter is uiteraard veel meer te vinden. Volg er bijvoorbeeld een raadslid of wethouder, de burgemeester, of je wijkagent. Ook veel (medewerkers van) organisaties en instellingen in Dordrecht zijn er eenvoudig te volgen.
Kijk ook eens wie WijkenDordrecht volgt.
TIEN Plus – voor hulp en ondersteuning van redacteuren in de wijken - is te volgen via www.twitter.com/TIEN_Plus.
De bibliotheek vind je op www.twitter.com/biebaanzet.


Facebook

Via www.facebook.com/wijkendordrecht zie je wat we via Facebook willen delen over de Dordtse wijken. Er wordt ook regelmatig gedeeld wat er op andere Dordtse Facebook-pagina's is te vinden.
Overigens zijn er in diverse wijken meer accounts te vinden: van een pagina voor iedereen in Nieuw Krispijn tot het delen / verkopen van bijvoorbeeld kinderkleding. Van MEE in Oost tot Weizigt. Heel veel Dordtse organisaties en instellingen zijn er te vinden.
Kijk eens bij de 'vind-ik-leuks' van WijkenDordrecht.


BUURbook

Elders op deze site meer over de mogelijkheden van BUURbook.
  

YouTube

WijkenDordrecht doet nog weinig met video, maar er zijn plannen voor meer. Kijk op www.youtube.com/user/WijkenDordrecht, ook te vinden via www.google.com/+WijkenDordrecht.
  

Instagram

WijkenDordrecht gebruikt ook – voorlopig nog een beetje – Instagram, te vinden via www.instagram.com/wijkendordrecht. Je vindt er foto's uit de Dordtse wijken.


Pinterest

Ook de eerste foto's van Dordtse wijken ophttps://nl.pinterest.com/wijkendordrecht.
  

Meedoen

Hoe kunnen we social media nog beter gebruiken voor nieuws uit de Dordtse wijken? Meedenken of meedoen  Laat het weten via TIEN Plus, tienplus@meedrechtsteden.nl.


Naar YouTube WijkenDordrecht